Play Big Bamboo For Free in Demo Mode
play demo poster
Play Demo

Big bamboo slot beoordelingen

De slot werd op 3 maart 2022 geĆÆntroduceerd door ontwikkelaars van Push Gaming. Het bedrijf besloot het thema van de slot te ontwikkelen in de stilistiek van de wilde Japanse natuur. De actie vindt plaats in het bos, en op het scherm zie je zijn meest interessante vertegenwoordigers: vogels, apen, panda's, enz. Rustige muziek helpt u in het spel te komen, en de machine zelf zal alle fans van dieren en Aziatische thema's plezieren. Op het speelveld staan ongeveer 5 rollen met elk 6 rijen. In totaal kan de speler volgens de fabrikant 50 lijnen verzamelen om te winnen. Het opgegeven percentage van theoretische uitbetaling is 96,15%, wat een uitstekende indicator is. Desondanks kan de karakteristieke RTP hoger of lager zijn, het hangt af van de geselecteerde gaming club. Exploitanten veranderen zelf de uitbetaling, maar niet meer dan -5% van de oorspronkelijke uitbetaling. Zorg ervoor dat je Bamboo reviews en commentaren goed leest!

big bamboo reviews

Commentaar

Lewis, 29 / 02.11.2022 / star icon5
Ik had het lang volgehouden, ondanks het feit dat mijn naaste familie en vrienden vaak gokten in casino's, en ik probeerde niet toe te geven aan de verleiding. Toch liet ik me ompraten voor mijn verjaardag, en ik werd er als een bezetene ingezogen. De slot is interessant, goede stijl en sfeer, de graphics staan ook op een hoog niveau. Alles wordt alleen beperkt door je geest, en als je klaar bent om erin te vliegen - doe het!
Ethan, 27 jaar oud. / 05.03.2023 / star icon5
Als je, zoals ik, je baan niet leuk vindt en je iets in je leven wilt veranderen, denk dan drie keer na voordat je in de machines gaat rondspetteren. Als je je niet eerst grondig vertrouwd maakt met de demo, heb je hier helemaal niets te spelen. Beginners verliezen zomaar hun kapitaal, zelfs als je in het begin iets weet te winnen - en dan vlieg je alsnog in een wild tekort. Maar als je deze zaak verstandig aanpakt, dan kan er in principe iets uitkomen.
Mia, 31 jaar oud. / 06.12.2022 / star icon5
Een vrij eenvoudige machine, ook al ziet hij er vrij ingewikkeld uit. De grafische vormgeving is top, en ook de muziek draagt bij aan de sfeer. Maar het kan nergens zonder, zo doen moderne machines het. Ook in het menu zijn alle knoppen intuĆÆtief, je raakt niet in de war. Pakkend vanaf het eerste scrollen, te meer dat u hier een bonus kunt vangen voor slechts twee foto's. Wat ook opvalt is de hoge RTP, dat is cool.
Sophia , 41 jaar oud. / 08.01.2023 / star icon5
Ik moet waarschijnlijk meteen vermelden dat ik een meisje ben, al zullen er natuurlijk mensen zijn die meteen beginnen te spugen. Zoals wat het vrouwelijk geslacht vergeten is over gokken. Maar ik heb een lange tijd voor zulke dingen geen aandacht, het is zinloos om iets te bewijzen)). Ik stuitte op deze machine in een selectie van topmachines, uitgebracht in 2022, en hij bevalt me best goed. Persoonlijk zou ik aanraden om eerst meer te lezen en dan te gaan spelen, maar doe wat je wilt))
Sergey, 35 / 08.12.2022 / star icon5
Ik hou echt van Big Bamboo, en ook al heb ik die apps vermeden, het is een echte hit. Ik hou in principe van de Chinese stijl, en hier is er een bamboebos, panda's, en alles daartussenin. De gameplay is cool, veel extra opties, waarvan sommige uniek zijn, ik heb ze persoonlijk niet in andere machines gezien. Geld opnemen ging zonder problemen, niets hield me tegen. Toch moet je tot het wedden komen als je alles tot in detail hebt onderzocht.
Casey, 40. / 09.02.2023 / star icon5
Voor mij persoonlijk zijn gokweddenschappen een hobby die ik in mijn schooltijd heb opgepikt. Hoewel ik vroeger een frequente bezoeker was van offline casino's, toen werden ze gesloten, en ik, samen met andere gokkers, verhuisde naar het internet. Maar deze moderne machines verschenen nog niet zo lang geleden, en hier zijn de graphics prima, en een enorme multiplier - lafa, in het algemeen)). Er zijn zelfs gratis spins, je hoeft alleen maar het antwoord toe te voegen.
Jacob, 36 jaar oud. / 10.11.2022 / star icon5
Vergeet de demo-modus in deze slot niet, want je moet hem eerst grondig verkennen in de training, en dan pas geld gaan inzetten in Big bamboo. Profiteer van je ervaring, het zal zeker van pas komen in de toekomst. Toen ik begon, was mijn hele bankroll in ongeveer een uur weg, met slechts af en toe winst. Volg mijn advies en het komt goed!
Aoife , 24 jaar oud. / 11.02.2023 / star icon5
Ik gokte niet bijzonder, alleen af en toe bij themabedrijven. Maar ik hield vast aan het idee dat ik alleen zou spelen als ik extra geld had, dat, zelfs als ik zou verliezen, mijn portemonnee niet zou aantasten. Het viel mee, als je met het verstand speelt, dan in ieder geval een beetje, maar je komt in het zwart. Maar ik zou toch aanraden om te spelen op beschikbare sites en sites waar je niet bedrogen wordt. Ik ben blij met alles hier, de minimale inzet, zo'n spread en het feit dat de machine een hoge volatiliteit heeft.
Valeriya, 25 / 11.10.2022 / star icon5
De machine geeft je de kans om je ziel te laten rusten - mooie muziek en leuke animaties zullen elke gokker interesseren. Vergeet niet dat er veel strategieƫn en tactieken vrij beschikbaar zijn op het internet, die u zullen helpen een geweldige storting te krijgen. Een veelbelovende applicatie met een cool ontwerp en ongecompliceerde regels. Als je hier nieuw bent, moet je werken aan het leren van meer.
Maria, 28 / 12.01.2023 / star icon5
Ik denk dat het de moeite waard is een kudos te geven voor de geweldige functies van de slot, en de technische ondersteuning van Wawad zuigt niet. Altijd bereid om je te adviseren en te helpen met alles wat met gokken te maken heeft. Over Big Bamba - er is een enorme multiplier, uitbetalingen, hoewel zeldzaam, maar groot, wat te wijten is aan de volatiliteitsindex. Als je de strategieƫn volgt en gedisciplineerd bent - kom je er zeker mee weg. Als je van dit soort thema's houdt, hier is China en zo - het zal je zeker aanspreken. Het slot is voor iedereen toegankelijk.
Anna, 24 jaar oud. / 13.01.2023 / star icon5
Mijn vriendin bleef me smeken om het casino te proberen, zei dat het winstgevend was en zo. Nou, ik weet dat het onzin is, dus ik weigerde. Toch heb ik mezelf overgehaald en weet je, niet Ć©Ć©n keer spijt gehad) Als gevolg daarvan ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een gokker ben, en de jackpot win - het is over het algemeen een soort ongelooflijk plezier, eerlijk gezegd)) Als dit zo doorgaat, ben ik een gelukkige gebruiker....
Alice, 24 jaar oud. / 13.12.2022 / star icon5
Big Bamboo is een extra manier van verdienen, want hoe meer ervaring je hebt, hoe meer geld je wint. Ik had dit soort bol niet echt overwogen als manier van verdienen, ik vertrouwde zelfs meer op crypto. Maar, zo bleek, ook in gokkasten kun je grote winsten behalen. Natuurlijk heb ik nog geen miljoenen dollars, maar vroeger won ik zo'n 300k per keer. Alle financiƫn worden zeer snel uitbetaald, er zijn geen problemen mee.
Dimitri, 28. / 15.03.2023 / star icon5
Nou, ik denk dat er maar een paar fatsoenlijke platforms zijn in het Russischtalige deel van het internet waar alles echt eerlijk is, geen bedrog. Er is een enorm aanbod van waaruit je kunt draaien. Vergeet bovendien niet de optie om een demo te draaien om ervaring op te doen en daarna pas naar het standaardspel voor geld te gaan. De ontwikkelaars hebben hun best gedaan, geweldige machine geworden.
Rudik, 25. / 16.11.2022 / star icon5
Mijn hele jeugd was ik omringd door gokkers, ik groeide op in zo'n omgeving. Dus voor mij is het iets alledaags. Toch wilde ik helemaal niet gokken. Maar ja, de machines van tegenwoordig zijn heel anders. Bovendien is er ook een cool kenmerk met symbolen, dus dat zou ik persoonlijk zeker aanraden om te proberen te spelen. Ik weet niet zeker wat je meteen zult verdienen, maar met de tijd zul je geluk hebben.
Stas, 26. / 17.11.2022 / star icon5
Ik begon eerst 1xbet te spelen omdat ik van sport en wedden hield, het is nogal winstgevend, naast alle andere dingen. In het begin deed ik alleen dat, en toen probeerde ik nog rollen te spelen en op lijnen te wedden... Het kwam vrij goed uit, ik wil je vertellen, natuurlijk de berg goud die ik niet heb verschenen, maar begon gestaag op het geld in de plus. Ik denk dat, nogmaals, de factor van reeds een soortgelijke ervaring met feedbacks speelde een rol.
Grace, 35 jaar oud. / 20.02.2023 / star icon5
Big Bamboo geeft je de kans om je bankroll te verhogen, neem gewoon deel aan promoties en profiteer van loterijen. Vergeet ook niet om strategieƫn en tactieken te leren, deze zullen je zeker helpen om beter te worden. Vergeet ook niet het nieuws te volgen van het casino waar je speelt, ook dit brengt veel promo codes. Deze gokkast geeft vaak goede bonussen weg.
Jack, 42 jaar oud. / 20.12.2022 / star icon5
Van kinds af aan geloofde ik niet echt in gokcasino's, omdat die altijd zwart blijken te zijn, maar jij niet. Dit gebod heb ik lang gevolgd, totdat ik ontdekte dat mijn kennissen ook bleken te gokken en veel verdienden. Het bleek dat ze eigenlijk leefden van het geld dat ze uit de machines haalden. Daarom ben ik van gedachten veranderd, en ben ik gaan spelen. Het is nog steeds gemiddeld, maar ik geef het niet op.